ΛΙΑΝΙΚΗ

ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Διαχειριστείτε εύκολα ομαδικές, ή μεμονωμένες ανατιμήσεις και ενημερώστε τις καρτέλες των ειδών σας μέσω αυτοματοποιημένων σεναρίων αλλαγών τιμών.

ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Απλοποιήστε τις καθημερινές συναλλαγές με τους πελάτες σας με εναλλακτικούς και πολλαπλούς τρόπους πληρωμής, όπως δωροεπιταγές, πιστωτικές κάρτες, διατακτικές. Επίσης, εύκολη και γρήγορη διαχείριση αλλαγών και ακυρώσεων των συναλλαγών σε διαβαθμισμένο επίπεδο πρόσβασης που εσείς επιθυμείτε.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

Παρακολουθήστε με ακρίβεια και με πολλαπλούς μηχανισμούς (μετρητά, αξιόγραφα, πιστωτικές κάρτες, λογαριασμούς τραπεζών, όψεως, δανείων, προθεσμίας, εγγυήσεων, κλπ.) τις εισπράξεις και τις πληρωμές σας. Με ένα μεγάλο πλήθος αυτοματοποιήσεων αλλά και εργασίες προγραμματισμού πληρωμών, διαχειριστείτε εύκολα την εκπλήρωση των υποχρεώσεών σας. Επεκτείνετε τις δυνατότητές σας μέσω των πιστωτικών πολιτικών (Credit Control)

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ

Διαχειριστείτε πολλαπλούς αποθηκευτικούς χώρους, εναλλακτικά είδη αποθήκης, εναλλακτικούς κωδικούς, πολλαπλές κατηγορίες ειδών. Με τα εργαλεία κωδικοποίησης, καταγραφής – απογραφής και συστημάτων διαχείρισης αποθήκευσης (FIFO, LIFO), η οργάνωση της αποθήκης σας γίνεται με σωστό και ορθολογικό τρόπο, μειώνοντας τις απώλειες κέρδους, αυξάνοντας ταυτόχρονα την απόδοση και τη παραγωγικότητα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΓΟΡΩΝ

Αυτοματοποιήστε και πάρετε στα χέρια σας τον πλήρη έλεγχο όλης της διαδικασίας προμήθειας των εμπορευμάτων σας, από την παραγγελία έως και την παραλαβή τους. Με τα εργαλεία διαχείρισης των παραγγελιών αγορών (QuickOrder), ο προγραμματισμός των αγορών σας γίνεται με αυτοματοποιημένες και απλές διαδικασίες, φροντίζοντας ταυτόχρονα τα αποθέματά σας να βρίσκονται πάντα σε ισορροπημένα επίπεδα σύμφωνα με την εποχικότητα και την τάση των δικών σας πωλήσεων.

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

Μειώστε το χρόνο απόκρισης της εξυπηρέτησης των πελατών σας με ειδικά σχεδιασμένα ευρετήρια αναζήτησης των ειδών σας, εκτελέσιμα σε πραγματικό χρόνο!

ΚΑΡΤΑ ΠΕΛΑΤΗ (LOYALTY MARKETING)

Μέσω της διαχείρισης του Loyalty Marketing παρέχετε κίνητρα στους πελάτες σας. Με ισχυρούς και ανοικτούς μηχανισμούς κατασκευής σύνθετων σεναρίων επιβράβευσης, αυτοματοποιούνται οι διαδικασίες συλλογής πόντων και απόδοσης προνομίων.

ΧΡΩΜΑ - ΜΕΓΕΘΟΣ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αποκτήστε ολοκληρωμένη εικόνα για την απόδοση της
επιχείρησής σας και πάρτε καίριες αποφάσεις από
προηγμένες στατιστικές αναφορές.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ

Επικοινωνήστε μέσω διαφημιστικών μηνυμάτων και
προσφορών στους πελάτες σας, με ομαδικές αποστολές
email και SMS

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ

Ο καλά οργανωμένος ποιοτικός έλεγχος επιφέρει αποτε-
λεσματική μείωση των δαπανών της παραγωγής σας.
Αποφύγετε τα σφάλματα για να επιτύχετε ορθή ποιότητα
στα προϊόντα σας. Διασφαλίστε ότι ο έλεγχος
ποιότητας είναι αποτε-λεσματικός και ταυτόχρονα
οικονομικός.

ΜΕΙΩΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΕΡΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ
ΤΑΧΥΤΕΡΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ
ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ
 • null

  Retail Studio

  Εκμεταλλευτείτε τη σύγχρονη τεχνολογία και την εμπειρία της iQom και δώστε τη δυνατότητα στην επιχείρησή σας να οργανωθεί στις ανάγκες του αύριο. Oι πελάτες είναι καθημερινά πιο ενημερωμένοι, πιο απαιτητικοί. Οργανώστε τις διαδικασίες του καταστήματός σας με την πιο σύγχρονη και άρτια λύση λιανικών πωλήσεων, το RetailStudio

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

 • null

  Reflexis Retail

  To ReflexisRetail είναι ένα ολοκληρωμένο ανοικτό περιβάλλον που παρέχει απεριόριστες δυνατότητες για καταστήματα εντατικής λιανικής με μεγάλες απαιτήσεις, όπως αλυσίδες καταστημάτων, που στόχος τους είναι η ταχύτητα εξυπηρέτησης του πελάτη και η μείωση φόρτου στο προσωπικό τους.

 • null

  Softone Prime Plus

  Η επιλογή του Prime Plus ως πακέτο σας δίνει τη δυνατότητα διαχείρισης της επιχείρησης σας σε βασικούς τομείς όπως, διαχείριση του stock, βασικές λειτουργίες CRM και χρηματοοικονομική διαχείριση.

image
https://datalink.com.gr/wp-content/themes/hazel/
https://datalink.com.gr/
#d8d8d8
style1
paged
Loading posts...
/var/www/vhosts/insecret.gr/datalink.com.gr/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off
en