ΛΙΑΝΙΚΗ

ΛΥΣΕΙΣ

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Διαχειριστείτε πολλαπλούς αποθηκευτικούς χώρους, εναλλακτικά είδη αποθήκης, εναλλακτικούς κωδικούς, πολλαπλές κατηγορίες ειδών. Με τα εργαλεία κωδικοποίησης, καταγραφής – απογραφής και συστημάτων διαχείρισης αποθήκευσης (FIFO, LIFO), η οργάνωση της αποθήκης σας γίνεται με σωστό και ορθολογικό τρόπο, μειώνοντας τις απώλειες κέρδους, αυξάνοντας ταυτόχρονα την απόδοση και τη παραγωγικότητα.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΑΠΟΘΕΜΑΤΟΣ

Με τα εργαλεία διαχείρισης των παραγγελιών αγορών (QuickOrder), ο προγραμματισμός των αγορών σας γίνεται με αυτοματοποιημένες και απλές διαδικασίες, φροντίζοντας ταυτόχρονα το απόθεμά σας να βρίσκεται πάντα σε ισορροπημένα επίπεδα σύμφωνα με την εποχικότητα και την τάση των δικών σας πωλήσεων.

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

Μειώστε το χρόνο απόκρισης της εξυπηρέτησης των πελατών σας με ειδικά σχεδιασμένα ευρετήρια αναζήτησης των ειδών σας, εκτελέσιμα σε πραγματικό χρόνο.

ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Απλοποιήστε τις καθημερινές συναλλαγές με τους πελάτες σας με εναλλακτικούς και πολλαπλούς τρόπους πληρωμής, όπως δωροεπιταγές, πιστωτικές κάρτες, διατακτικές. Επίσης, εύκολη και γρήγορη διαχείριση αλλαγών και ακυρώσεων των συναλλαγών σε διαβαθμισμένο επίπεδο πρόσβασης που εσείς επιθυμείτε.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΓΟΡΩΝ

Αυτοματοποιήστε και πάρετε στα χέρια σας τον πλήρη έλεγχο όλης της διαδικασίας προμήθειας των εμπορευμάτων σας, από την παραγγελία έως και την παραλαβή τους. Με τα εργαλεία διαχείρισης των παραγγελιών αγορών (QuickOrder), ο προγραμματισμός των αγορών σας γίνεται με αυτοματοποιημένες και απλές διαδικασίες, φροντίζοντας ταυτόχρονα τα αποθέματά σας να βρίσκονται πάντα σε ισορροπημένα επίπεδα σύμφωνα με την εποχικότητα και την τάση των δικών σας πωλήσεων.

ΚΑΡΤΑ ΠΕΛΑΤΗ (LOYALTY MARKET)

Μέσω της διαχείρισης του Loyalty Marketing παρέχετε κίνητρα στους πελάτες σας. Με ισχυρούς και ανοικτούς μηχανισμούς κατασκευής σύνθετων σεναρίων επιβράβευσης, αυτοματοποιούνται οι διαδικασίες συλλογής πόντων και απόδοσης προνομίων.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

Παρακολουθήστε με ακρίβεια και με πολλαπλούς μηχανισμούς (μετρητά, αξιόγραφα, πιστωτικές κάρτες, λογαριασμούς τραπεζών, όψεως, δανείων, προθεσμίας, εγγυήσεων, κλπ.) τις εισπράξεις και τις πληρωμές σας. Με ένα μεγάλο πλήθος αυτοματοποιήσεων αλλά και εργασίες προγραμματισμού πληρωμών, διαχειριστείτε εύκολα την εκπλήρωση των υποχρεώσεών σας. Επεκτείνετε τις δυνατότητές σας μέσω των πιστωτικών πολιτικών (Credit Control).

ΧΡΩΜΑ ΜΕΓΕΘΟΣ

Με τα εργαλεία κωδικοποίησης, καταγραφής – απογραφής, ABC ανάλυσης και συστημάτων διαχείρισης αποθήκευσης (FIFO, LIFO), η οργάνωση της αποθήκης σας γίνεται με σωστό και ορθολογικό τρόπο, μειώνοντας τις απώλειες κέρδους, αυξάνοντας ταυτόχρονα την απόδοση και τη παραγωγικότητα.

BUSINESS SOFTWARE SOLUTIONS

null

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ

Επικοινωνήστε μέσω διαφημιστικών μηνυμάτων και προσφορών στους πελάτες σας, με ομαδικές αποστολές email και SMS

null

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ

Ο καλά οργανωμένος ποιοτικός έλεγχος επιφέρει αποτελεσματική μείωση των δαπανών της παραγωγής σας. Αποφύγετε τα σφάλματα για να επιτύχετε ορθή ποιότητα στα προϊόντα σας. Διασφαλίστε ότι ο έλεγχος ποιότητας είναι αποτε-λεσματικός και ταυτόχρονα οικονομικός.

null

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αποκτήστε ολοκληρωμένη εικόνα για την απόδοση της επιχείρησής σας και πάρτε καίριες αποφάσεις από προηγμένες στατιστικές αναφορές.

ΜΕΙΩΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΕΡΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ
ΤΑΧΥΤΕΡΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ
ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

  • null

    Retail Studio

    Εκμεταλλευτείτε τη σύγχρονη τεχνολογία και την εμπειρία της iQom και δώστε τη δυνατότητα στην επιχείρησή σας να οργανωθεί στις ανάγκες του αύριο. Oι πελάτες είναι καθημερινά πιο ενημερωμένοι, πιο απαιτητικοί. Οργανώστε τις διαδικασίες του καταστήματός σας με την πιο σύγχρονη και άρτια λύση λιανικών πωλήσεων, το RetailStudio.

  • null

    Softone Value Plus

    Κάντε τη κίνηση για το Value Plus πακέτο της Softone. Ένα βήμα πριν το απόλυτο ERP. Εκμεταλλευτείτε τη πλήρη διαχείριση του stock, το ολοκληρωμένο CRM και οργανώστε την εμπορική σας δραστηριότητα.

2102136377

Δευτέρα - Παρασκευή

Κουρτίου 11-15, Γαλάτσι
Copyright © 2021 Datalink. All rights reserved
info@datalink.com.gr

Σάββατο - Κυριακή

image
https://datalink.com.gr/wp-content/themes/hazel/
https://datalink.com.gr/
#d8d8d8
style1
paged
Loading posts...
/var/www/vhosts/datalink.com.gr/datalink.com.gr/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off