Λιανικη

HomeΛιανικη

  Διαχειριστείτε εύκολα ομαδικές, ή μεμονωμένες ανατιμήσεις και ενημερώστε τις καρτέλες των ειδών σας μέσω αυτοματοποιημένων σεναρίων αλλαγών τιμών.

  Διαχειριστείτε πολλαπλούς αποθηκευτικούς χώρους, εναλλακτικά είδη αποθήκης, εναλλακτικούς κωδικούς, πολλαπλές κατηγορίες ειδών. Με τα εργαλεία κωδικοποίησης, καταγραφής – απογραφής και συστημάτων διαχείρισης αποθήκευσης (FIFO, LIFO), η οργάνωση της αποθήκης σας γίνεται με σωστό και ορθολογικό τρόπο, μειώνοντας τις απώλειες κέρδους, αυξάνοντας ταυτόχρονα την απόδοση και τη παραγωγικότητα.

  Μειώστε το χρόνο απόκρισης της εξυπηρέτησης των πελατών σας με ειδικά σχεδιασμένα ευρετήρια αναζήτησης των ειδών σας, εκτελέσιμα σε πραγματικό χρόνο!

  Απλοποιήστε τις καθημερινές συναλλαγές με τους πελάτες σας με εναλλακτικούς και πολλαπλούς τρόπους πληρωμής, όπως δωροεπιταγές, πιστωτικές κάρτες, διατακτικές. Επίσης, εύκολη και γρήγορη διαχείριση αλλαγών και ακυρώσεων των συναλλαγών σε διαβαθμισμένο επίπεδο πρόσβασης που εσείς επιθυμείτε.

  Αυτοματοποιήστε και πάρετε στα χέρια σας τον πλήρη έλεγχο όλης της διαδικασίας προμήθειας των εμπορευμάτων σας, από την παραγγελία έως και την παραλαβή τους. Με τα εργαλεία διαχείρισης των παραγγελιών αγορών (QuickOrder), ο προγραμματισμός των αγορών σας γίνεται με αυτοματοποιημένες και απλές διαδικασίες, φροντίζοντας ταυτόχρονα τα αποθέματά σας να βρίσκονται πάντα σε ισορροπημένα επίπεδα σύμφωνα με την εποχικότητα και την τάση των δικών σας πωλήσεων.

  Μέσω της διαχείρισης του Loyalty Marketing παρέχετε κίνητρα στους πελάτες σας. Με ισχυρούς και ανοικτούς μηχανισμούς κατασκευής σύνθετων σεναρίων επιβράβευσης, αυτοματοποιούνται οι διαδικασίες συλλογής πόντων και απόδοσης προνομίων.

  Παρακολουθήστε με ακρίβεια και με πολλαπλούς μηχανισμούς (μετρητά, αξιόγραφα, πιστωτικές κάρτες, λογαριασμούς τραπεζών, όψεως, δανείων, προθεσμίας, εγγυήσεων, κλπ.) τις εισπράξεις και τις πληρωμές σας. Με ένα μεγάλο πλήθος αυτοματοποιήσεων αλλά και εργασίες προγραμματισμού πληρωμών, διαχειριστείτε εύκολα την εκπλήρωση των υποχρεώσεών σας. Επεκτείνετε τις δυνατότητές σας μέσω των πιστωτικών πολιτικών (Credit Control)

  Παρακολουθείστε τα είδη της αποθήκης σας με ανάλυση σε απεριόριστα χρώματα και μεγέθη, αλλά και με πρόσθετες διαστάσεις για τις ανάγκες της ένδυσης – υπόδησης. Με πλήρη διαχείριση αποθέματος ανά συνδυασμό χαρακτηριστικών και πλήθος στατιστικών και πληροφοριακών εργαλείων.

  Ολοκληρωμένη ενημέρωση

  Αποκτήστε ολοκληρωμένη εικόνα για την απόδοση της 
  επιχείρησής σας και πάρτε καίριες αποφάσεις από 
  προηγμένες στατιστικές αναφορές.

  Αποστολή μηνυμάτων

  Επικοινωνήστε μέσω διαφημιστικών μηνυμάτων και 
  προσφορών στους πελάτες σας, με ομαδικές αποστολές 
  email και SMS

  Πρόσβαση απο παντού

  Ο καλά οργανωμένος ποιοτικός έλεγχος επιφέρει αποτε-
  λεσματική μείωση των δαπανών της παραγωγής σας. 
  Αποφύγετε τα σφάλματα για να επιτύχετε ορθή ποιότητα
  στα προϊόντα σας. Διασφαλίστε ότι ο έλεγχος 
  ποιότητας είναι αποτε-λεσματικός και ταυτόχρονα 
  οικονομικός.

  Μείωση κόστους λειτουργίας

  Αποδοτικότερη οργάνωση διαδικασιών

  Ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο

  Ταχύτερη εκτέλεση εργασιών

  Καλύτερη εξυπηρέτηση παραγγελιών

  • null

   Softone Global Plus

   Εκμεταλλευτείτε τη σύγχρονη τεχνολογία και την εμπειρία της iQom και δώστε τη δυνατότητα στην επιχείρησή σας να οργανωθεί στις ανάγκες του αύριο. Oι πελάτες είναι καθημερινά πιο ενημερωμένοι, πιο απαιτητικοί. Οργανώστε τις διαδικασίες του καταστήματός σας με την πιο σύγχρονη και άρτια λύση λιανικών πωλήσεων, το RetailStudio.

  • null

   Softone Global Plus

   To ReflexisRetail είναι ένα ολοκληρωμένο ανοικτό περιβάλλον που παρέχει απεριόριστες δυνατότητες για καταστήματα εντατικής λιανικής με μεγάλες απαιτήσεις, όπως αλυσίδες καταστημάτων, που στόχος τους είναι η ταχύτητα εξυπηρέτησης του πελάτη και η μείωση φόρτου στο προσωπικό τους.

  • null

   Softone Global Plus

   Η επιλογή του Prime Plus ως πακέτο σας δίνει τη δυνατότητα διαχείρισης της επιχείρησης σας σε βασικούς τομείς όπως, διαχείριση του stock, βασικές λειτουργίες CRM και χρηματοοικονομική διαχείριση.

  ΛΥΣΕΙΣ ΑΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
  Βιομηχανίες
  Service
  Συντήρηση Εγκαταστάσεων
  Εμπόριο Ανταλακτικών
  Security
  SuperMarket
  Φαρμακοβιομηχανίες
  Εμπόριο Τροφίμων - Κρεάτων
  Λιανική
  Αρτοποιεία & Ζαχαροπλαστεία
  Βιβλιοπωλεία
  0
  0
  image
  https://datalink.com.gr/wp-content/themes/hazel/
  https://datalink.com.gr/
  #d8d8d8
  style1
  paged
  Loading posts...
  /var/www/vhosts/insecret.gr/datalink.com.gr/
  #
  on
  none
  loading
  #
  Sort Gallery
  on
  yes
  yes
  off
  on
  off
  en