SUPERMARKET

ΛΥΣΕΙΣ

ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΗΣ 7 ERP INTERFACE

ΠΑνταλλαγή δεδομένων και αρχείων μεταξύ κεντρικού και υποκαταστημάτων. Αμφίδρομη ενημέρωση αρχείου ειδών, πωλήσεων, πελατών, προμηθευτών με την εμπορική διαχείριση της SoftOne.

ΚΑΡΤΑ ΠΕΛΑΤΗ (LOYALTY CARD)

Μέσω της διαχείρισης του Loyalty Marketing παρέχετε κίνητρα στους πελάτες σας. Με ισχυρούς και ανοικτούς μηχανισμούς κατασκευής σύνθετων σεναρίων επιβράβευσης, αυτοματοποιούνται οι διαδικασίες συλλογής πόντων και απόδοσης προνομίων.

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

Μειώστε το χρόνο απόκρισης της εξυπηρέτησης των πελατών σας με ειδικά σχεδιασμένα ευρετήρια αναζήτησης των ειδών σας, εκτελέσιμα σε πραγματικό χρόνο.

ADVERTISEMENT

Με τη δυνατότητα ψηφιακής διαφήμισης και ενημέρωσης του πελάτη με εικόνα, video και ήχο, Δίνετε άλλη διάσταση στη συναλλαγή.

HEAD OFFICE

Εφαρμογή διαχείρισης των κεντρικών καταστημάτων. Συνολική και αναλυτική παρακολούθηση σε μία βάση δεδομένων.

BUSINESS INTELLIGENCE

Εξελιγμένη τεχνολογία πληροφόρησης για όλα τα δεδομένα της επιχείρησής σας. Συνδυασμοί από διάφορες εφαρμογές και βάσεις δεδομένων χωρίς περιορισμούς.

ΦΟΡΗΤΑ ΤΕΡΜΑΤΙΚΑ

Εξειδικευμένη εφαρμογή για φορητές συσκευές, που περιλαμβάνει εργασίες απογραφής, επιστροφών, παραλαβών, αποστολών, ελλείψεις – παραγγελίες, έλεγχο τιμών και προετοιμασία εκτύπωσης ετικετών.

SMS & EMAIL

Φτιάξτε τη δική σας καμπάνια και κεντρίστε το ενδιαφέρον νέων πελατών χωρίς επιπλέον κόστος για το προϋπολογισμό σας, ή το περιβάλλον.

ΚΑΡΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Διαχειριστείτε την ωρομέτρηση του προσωπικού σας με κάρτες εισόδου – εξόδου. Σύνδεση με την εφαρμογή Μισθοδοσίας της SoftOne μέσω αυτοματοποιημένης εξαγωγής αρχείου ωρομέτρησης. Παρακολουθήστε την ιδιοκατανάλωση του προσωπικού σας με ειδικές τιμές, ή με δελτία αυτοπαράδοσης.

BUSINESS SOFTWARE SOLUTIONS

null

MOBILE MARKETING

Αμφίδρομες ενέργειες marketing στo κινητό τηλέφωνο του πελάτη. Content Portal, Mobile eshop, Microsite,bluetooth.

null

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ

Τρέξτε την επιχείρησή σας από παντού! Βοηθήστε τους εργαζομένους σας να γίνουν πιο παραγωγικοί από όπου κι αν βρίσκονται, με τη χρήση οποιασδήποτε φορητής συσκευής. Αποκτήστε ολοκληρωμένη εικόνα για την απόδοση της επιχείρησής σας και λάβετε έγκαιρα αποφάσεις με προηγμένες στατιστικές αναφορές.

null

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΤΙΜΩΝ

Εφαρμογή που διαχειρίζεται την ενημέρωση ηλεκτρονικών
ετικετών τιμών.

ΜΕΙΩΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΕΡΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ
ΤΑΧΥΤΕΡΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ
ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

 • null

  Retail Studio

  Εκμεταλλευτείτε τη σύγχρονη τεχνολογία και την εμπειρία της iQom και δώστε τη δυνατότητα στην επιχείρησή σας να οργανωθεί στις ανάγκες του αύριο. Oι πελάτες είναι καθημερινά πιο ενημερωμένοι, πιο απαιτητικοί. Οργανώστε τις διαδικασίες του καταστήματός σας με την πιο σύγχρονη και άρτια λύση λιανικών πωλήσεων, το RetailStudio.

 • null

  Reflexis Retail

  To ReflexisRetail είναι ένα ολοκληρωμένο ανοικτό περιβάλλον που παρέχει απεριόριστες δυνατότητες για καταστήματα εντατικής λιανικής με μεγάλες απαιτήσεις, όπως αλυσίδες καταστημάτων, που στόχος τους είναι η ταχύτητα εξυπηρέτησης του πελάτη και η μείωση φόρτου στο προσωπικό τους.

 • null

  Softone Value Plus

  Κάντε τη κίνηση για το Value Plus πακέτο της Softone. Ένα βήμα πριν το απόλυτο ERP. Εκμεταλλευτείτε τη πλήρη διαχείριση του stock, το ολοκληρωμένο CRM και οργανώστε την εμπορική σας δραστηριότητα

 • null

  Reflexis WMS

  Κάντε τη κίνηση για το Value Plus πακέτο της Softone. Ένα βήμα πριν το απόλυτο ERP. Εκμεταλλευτείτε τη πλήρη διαχείριση του stock, το ολοκληρωμένο CRM και οργανώστε την εμπορική σας δραστηριότητα.

2102136377

Δευτέρα - Παρασκευή

Κουρτίου 11-15, Γαλάτσι
Copyright © 2021 Datalink. All rights reserved
info@datalink.com.gr

Σάββατο - Κυριακή

image
https://datalink.com.gr/wp-content/themes/hazel/
https://datalink.com.gr/
#d8d8d8
style1
paged
Loading posts...
/var/www/vhosts/datalink.com.gr/datalink.com.gr/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off