or d a t a l i n k DATALINK ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ABOUT US CONTACT or

BUSINESS SOFTWARE SOLUTIONS

Η DataLink δραστηριοποιείται στο χώρο της Ελληνικής Επιχειρηματικής Μηχανογράφησης από το 2002 παρέχοντας αξιόπιστες και ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής που στοχεύουν στην αποδοτική αξιοποίηση των μηχανογραφικών συστημάτων των επιχειρήσεων

ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Intrinsicly mesh top-line customer service after distributed meta-services. Uniquely whiteboard professional data before bricks-and-clicks.

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

Intrinsicly mesh top-line customer service after distributed meta-services. Uniquely whiteboard professional data before bricks-and-clicks.

ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Intrinsicly mesh top-line customer service after distributed meta-services. Uniquely whiteboard professional data before bricks-and-clicks.

MAKING BUSINESS

FINDING
  • SOLUTIONS
FOR YOU

Need Guidance?

Μια δυναμική και έμπειρη ομάδα νέων ανθρώπων που είναι έτοιμοι να απαντήσουν σε οποιαδήποτε πρόκληση, προσφέροντας την καλύτερη δυνατή λύση. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, εξελίσσει και αναπτύσσει στο έπακρο τις ικανότητές του, καθώς βρίσκεται σε συνεχή εκπαίδευση και ενημέρωση

Make it happen

Γιατί μπορούμε να δώσουμε λύσεις ακόμα και στις πιο απαιτητικές εργασίες. Ελάτε να διερευνήσουμε από κοινού τις ανάγκες και τα θέματα της επιχείρησής σας, με σκοπό να σας προσφέρουμε ευέλικτες και αποτελεσματικές προτάσεις, στοχεύοντας στην συνολική βελτίωση και εξέλιξη της επιχείρησής σας.

Ενιαιο περιβάλλον εργασίας

Βοηθήστε τις ομάδες σας να γίνουν πιο παραγωγικές, μειώνοντας παράλληλα τον απαιτούμενο χρόνο εκπαίδευσης. Όλες οι λειτουργίες (ERP,HR, Μισθοδοσία,CRM, Επιχειρησιακές Διαδικασίες) σε μια εφαρμογή

Find your way

Κερδίστε περισσότερα με λιγότερα, προσαρμόζοντας εύκολα την εγκατάστασή σας, κάθε φορά που αυτό απαιτείται. Με το Soft1 Cloud ERP Series 5, δεν χρειάζεται να προβληματίζεστε πλέον για τη διαχείριση των μηχανογραφικών σας πόρων.
Βρείτε το δρόμο σας

User friendly

Δημιουργήστε ένα φιλικό και εύχρηστο περιβάλλον εργασίας, που προσαρμόζεται στις εξατομικευμένες ανάγκες κάθε ομάδας βάσει ρόλων και αρμοδιοτήτων.

Connect from anywhere

Το Soft1 Cloud ERP αποτελεί ένα σύστημα που έχει αναπτυχθεί με επίκεντρο τους ανθρώπους της επιχείρησής σας. Με ενσωματωμένες web και mobile εφαρμογές, προσφέρει στα στελέχη σας τη δυνατότητα να εργαστούν με ασφάλεια από οπουδήποτε.
No
0
Συνεργάτης της Softone Πανελλαδικώς
0
Χρονια Εμπειρίας
0
Πιστοποιήσεις

ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ
ΤΗΝ ΟΠΤΙΚΗ ΣΑΣ
Κερδιστε Περισσότερα
Με λιγότερα

Datalink Award

Πρώτη η Datalink στην εξυπηρέτηση πελατών στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στις 10/10/2017. Η DataLink βραβεύτηκε με τη διάκριση “Excellence in Customer Service”.
null

Επιχειρησιακά Λογισμικά

Χρησιμοποιούμε τα σύγχρονα, πρωτοποριακά συστήματα business software με τεχνολογία αιχμής εμπορικά, λογιστικά, HRMS και ERP προγράμματα της SoftOne.

QlikView B.I.

Οι λύσεις Business Intelligence της QlikView σας βοηθούν να έχετε άμεση και ακριβή πληροφόρηση για τα μεγέθη της εταιρίας σας που οδηγεί σε έγκαιρη και τεκμηριωμένη λήψη αποφάσεων

Απομακρυσμένη Υποστήριξη

Άμεση, αξιόπιση και ασφαλής τεχνική υποστήριξη υπολογιστών απο απόσταση. Επίλυση προβλημάτων χωρίς να χρειάζεται φυσική επίσκεψη του τεχνικού στο χώρο, ή στο γραφείο σας.

Άμεση Εξυπηρέτηση

Η Τεχνική Υποστήριξη αποτελεί το θεμέλιο της συνεργασίας μας για αυτό τον λόγο πιστεύουμε ότι πρέπει να είναι άμεση, γρήγορη και αποτελεσματική.

Web Design

Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Joomla, δημιουργούμε ιστοσελίδες που συνδυάζουν κίνηση, εφέ σύνθετα γραφικά και ήχο, παρουσιάζοντας μία πολύ εντυπωσιακή εικόνα εταιρικής ιστοσελίδας και πολυμεσικών εφαρμογών.

Ευκολίες Mobile

Πλέον μπορείτε να διαχειρίζεστε και να πληροφορείστε για όλα τα δρώμενα της επιχείρησής σας ενώ βρίσκεστε εν κινήσει από το κινητό σας, ή από το tablet

ΑΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΜΑΣ εμποριο τροφιμων - κρεατων READ MORE λιανικη ΑΝΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ αρτοποιεια & ζαχαροπλαστεια βιβλιοπωλεια συντηρηση εγκαταστασεων service Βιομηχανιεσ SECURITY Super market Φαρμακοβιομηχανιεσ εμποριο ανταλλακτικων ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ERP ΑΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ CRM ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ WEB-MOBILE APPS ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ BUSINESS INTELLIGENCE WEB DESIGN & DEVELOPMENT
Προχωράμε

Web / Mobile

Οι συνθήκες του διαρκώς αυξανόμενου ανταγωνισμού και η ανάγκη για λειτουργία χωρίς γεωγραφικούς ή χρονικούς περιορισμούς, επιβάλει την αξιοποίηση λύσεων επιχειρησιακής φορητότητας που θα ικανοποιούν όλες τις απαιτήσεις εργασίας εκτός γραφείου. Με τη βοήθεια των Web/Mobile εφαρμογών, καθίσταται δυνατή η διαχείριση των δεδομένων της επιχείρησής σας μέσω smartphone συσκευών ή tablet.

null

Cloud Services

Ο χώρος της Πληροφορικής εξελίσσεται συνεχώς, γεγονός που καθιστά απαραίτητη την προσαρμογή των υπηρεσιών μας στις νέες τεχνολογίες. Για την άρτια οργάνωση και λειτουργία των επιχειρήσεων απαιτούνται σύγχρονες εφαρμογές Μηχανογράφησης, οι οποίες βοηθούν όχι μόνο τον επιχειρηματία αλλά και τα στελέχη. Η DataLink προωθεί εξελιγμένες τεχνολογίες On Cloud, δίνοντας τη δυνατότητα να χρησιμοποιείται το λογισμικό ως υπηρεσία μέσω Internet.

Οι Πελάτες μας

image
https://datalink.com.gr/wp-content/themes/hazel/
https://datalink.com.gr/?lang=en
#d8d8d8
style1
paged
Loading posts...
/var/www/vhosts/insecret.gr/datalink.com.gr/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off
en