ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ

ΛΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΓΟΡΩΝ

Με τα εργαλεία διαχείρισης των παραγγελιών αγορών (QuickOrder), ο προγραμματισμός των αγορών σας γίνεται με αυτοματοποιημένες και απλές διαδικασίες, φροντίζοντας ταυτόχρονα το απόθεμά σας να βρίσκεται πάντα σε ισορροπημένα επίπεδα σύμφωνα με την εποχικότητα και την τάση των δικών σας πωλήσεων.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΠΑΡΤΙΔΩΝ

Με την παρακολούθηση των παρτίδων (lot numbers) έχετε πλήρη και αναλυτική πληροφόρηση του αποθεμάτων σας, με άμεση συσχέτιση της ημερομηνίας λήξης τους.

ΙΧΝΗΛΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Η ιχνηλασιμότητα στη σύγχρονη βιομηχανία τροφίμων είναι πλέον το απαραίτητο εργαλείο για την ανίχνευση και παρακολούθηση των προϊόντων σε όλες τις φάσεις της παραγωγής, διασφαλίζοντας την επιχείρηση αλλά και τους πελάτες σας από κινδύνους.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΘΗΚΗΣ

Με τα εργαλεία κωδικοποίησης, καταγραφής – απογραφής, ABC ανάλυσης και συστημάτων διαχείρισης αποθήκευσης (FIFO, LIFO), η οργάνωση της αποθήκης σας γίνεται με σωστό και ορθολογικό τρόπο, μειώνοντας τις απώλειες κέρδους, αυξάνοντας ταυτόχρονα την απόδοση και τη παραγωγικότητα.

ΖΥΓΙΣΗ & ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Απαραίτητα εργαλεία για κάθε εξειδικευμένο επαγγελματία, προσφέροντας πλήρη έλεγχο στα αποθέματα και τμηματοποίηση των προϊόντων σε όλα τα στάδια της επεξεργασίας.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αποκτήστε ολοκληρωμένη εικόνα για την απόδοση της επιχείρησής σας και πάρτε καίριες αποφάσεις από προηγμένες στατιστικές αναφορές.

BUSINESS SOFTWARE SOLUTIONS

null

CRM

Καταγράψτε οποιαδήποτε αλληλεπίδραση με τους πελάτες, τους προμηθευτές και όλα τα πρόσωπα που συσχετίζονται με την εταιρεία σας. Δώστε πλήρη υποστήριξη στις Πωλήσεις, στο Marketing, στο customer support και σε
όλα τα τμήματα front-office της επιχείρησής σας.

null

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ

Τρέξτε την επιχείρησή σας από παντού! Βοηθήστε τους εργαζομένους σας να γίνουν πιο παραγωγικοί από όπου κι αν βρίσκονται, με τη χρήση οποιασδήποτε
φορητής συσκευής. Αποκτήστε ολοκληρωμένη εικόνα για την απόδοση της επιχείρησής σας και λάβετε έγκαιρα αποφάσεις με προηγμένες στατιστικές αναφορές

null

ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Ο καλά οργανωμένος ποιοτικός έλεγχος επιφέρει αποτελεσματική μείωση των δαπανών της παραγωγής σας. Αποφύγετε τα σφάλματα για να επιτύχετε ορθή ποιότητα
στα προϊόντα σας. Διασφαλίστε ότι ο έλεγχος ποιότητας είναι αποτε-λεσματικός και ταυτόχρονα οικονομικός.

ΜΕΙΩΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΕΡΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ
ΤΑΧΥΤΕΡΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ
ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

 • null

  Retail Studio

  Εκμεταλλευτείτε τη σύγχρονη τεχνολογία και την εμπειρία της iQom και δώστε τη δυνατότητα στην επιχείρησή σας να οργανωθεί στις ανάγκες του αύριο. Oι πελάτες είναι καθημερινά πιο ενημερωμένοι, πιο απαιτητικοί. Οργανώστε τις διαδικασίες του καταστήματός σας με την πιο σύγχρονη και άρτια λύση λιανικών πωλήσεων, το RetailStudio.

 • null

  Softone Prime Plus

  Η επιλογή του Prime Plus ως πακέτο σας δίνει τη δυνατότητα διαχείρισης της επιχείρησης σας σε βασικούς τομείς όπως, διαχείριση του stock, βασικές λειτουργίες CRM και χρηματοοικονομική διαχείριση.

 • null

  Softone Value

  Κάντε τη κίνηση για το Value Plus πακέτο της Softone. Ένα βήμα πριν το απόλυτο ERP. Εκμεταλλευτείτε τη πλήρη διαχείριση του stock, το ολοκληρωμένο CRM και οργανώστε την εμπορική σας δραστηριότητα.

2102136377

Δευτέρα - Παρασκευή

Κουρτίου 11-15, Γαλάτσι

Copyright © 2021 Datalink. All rights reserved

info@datalink.com.gr

Σάββατο - Κυριακή

image
https://datalink.com.gr/wp-content/themes/hazel/
https://datalink.com.gr/
#d8d8d8
style1
paged
Loading posts...
/var/www/vhosts/datalink.com.gr/datalink.com.gr/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off