ΕΦΑΡΜΟΓΕΣΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ

Από τα πρώτα προγράμματα software που αναπτύχθηκαν στην Ελλάδα μπορεί να πει κάποιος με βεβαιότητα ότι ήταν για λογιστές και λογιστικά γραφεία. Οι εταιρείες πληροφορικής κατά την δεκαετία του 1980, επιχειρήσεις των 1-2 ατόμων, κατασκεύασαν τα πρώτα λογιστικά προγράμματα software.
Η ανάγκη για μηχανοργάνωση ήταν μεγάλη. Οι λόγοι πολλοί, που ισχύουν ακόμα περισσότερο σήμερα. Το λογιστικό γραφείο και ο λογιστής μάχεται καθημερινά με καταληκτικές ημερομηνίες και αλλαγές από το φορολογικό και μισθολογικό σύστημα. Χρειάζεται διαρκής ενημέρωση και πληροφόρηση. Πρέπει να διεκπεραιώνει πολλαπλές εργασίες με τους διαφόρους δημοσίους φορείς, να καταχωρεί παραστατικά και κυρίως να «παλεύει» με την γραφειοκρατία.
Η κύρια εργασία του, δηλαδή της ενημέρωσης, της οικονομικής κατεύθυνσης και συμβουλής προς τον επιχειρηματία, δυστυχώς παραγκωνίζεται από όλα τα παραπάνω.
Φυσικά σε όλα αυτά, το χειρότερο που έχει να αντιμετωπίσει είναι η έλλειψη χρόνου, που για αυτό αμείβεται.

Youtube
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Έσοδα - Έξοδα

Γενική Λογιστική

Πάγια

Μισθοδοσία

Χρηματικοί & Τραπεζικοί Λογαριασμοί - Ταμεία & Εμβάσματα

Εισπράξεις - Πληρωμές, Αξιόγραφα, Ειδικές Συναλλαγές & Χρεοπιστώσεις

Έργα

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Εκσυγχρονισμός

Εξιδεικευμένες λειτουργίες, σύμφωνα με τις ανάγκες των σύγχρονων λογιστικών γραφείων.

Αυτοματοποιημένες εργασίες

Αυτοματοποιημένες λειτουργίες στην εκτέλεση καθημερινών εργασιών και ταχύτητα στις καταχωρήσεις

Φιλικό περιβάλλον

Φιλικό και απλουστευμένο περιβάλλον εργασίας, μέσω της ενιαίας διαχείρισης για όλα τα υποσυστήματα.

Συνεχής ενημέρωση

Πλήρης και συνεχής ενημέρωση νέων εκδόσεων, σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές και ασφαλιστικές διατάξεις.

Πρόσβαση από παντού

Ευελιξία, ελευθερία κινήσεων και online πρόσβαση της εφαρμογής, από όπου κι αν βρίσκεστε (από το laptop, το tablet, ή το smartphone).

Τρόπος Διάθεσης

Το Soft1 ERP διατίθεται με παραχώρηση Άδειας Χρήσης Αορίστου Διάρκειας, με το συνδρομητικό πακέτο διάθεσης ASK – Application & Services Kit και ως υπηρεσία μέσω Internet, S1 On Demand.Οι εφαρμογές Soft1 προωθούνται μέσω ενός πανελλαδικού δικτύου συνεργατών και διατίθενται με τα παρακάτω τρία διαφορετικά μοντέλα:

ΥΠΗΡΕΣΙΑ CLOUD

Ο συνδρομητής της υπηρεσίας έχει διαρκώς στη διάθεση του το λογισμικό και το χρησιμοποιεί μέσω Internet από οπουδήποτε. Η εφαρμογή και τα δεδομένα βρίσκονται αποθηκευμένα σε data center. Έτσι, χωρίς μεγάλη επένδυση ο συνδρομητής μπορεί και χρησιμοποιεί εξαιρετικό λογισμικό και Hardware Χωρίς να χρειάζεται επένδυση σε αυτό η συντήρηση αυτού

ΑΔΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ - LICENSE

Πρόκειται για το παραδοσιακό μοντέλο διάθεσης. H επιχείρηση αποκτά το δικαίωμα χρήσης του λογισμικού για αόριστο χρονικό διάστημα. Το λογισμικό εγκαθίσταται στους Η/Υ της επιχείρησης και αξιοποιείται από ένα ή περισσότερα άτομα ανάλογα με τον αριθμό των θέσεων εργασίας που έχει αγοράσει η επιχείρηση

ΣΥΝΔΡΟΜΗ - ASK

Με την υπηρεσία αυτή ο συνδρομητής καταβάλει το τίμημα χρήσης μόνο για το χρονικό διάστημα που χρησιμοποιεί το λογισμικό. Μαζί με την άδεια χρήσης του προγράμματος αποκτά ταυτόχρονα και τις αναβαθμισμένες εκδόσεις του. Η συνδρομή ανανεώνεται για όσο χρονικό διάστημα επιθυμεί ο συνδρομητής, ενώ η εγκατάσταση υποστηρίζεται ηλεκτρονικά μέσω Internet. Το λογισμικό και τα δεδομένα του συνδρομητή βρίσκονται στην έδρα του, στο δικό του εξοπλισμό

2102136377

Δευτέρα - Παρασκευή

Κουρτίου 11-15, Γαλάτσι

Copyright © 2021 Datalink. All rights reserved

info@datalink.com.gr

Σάββατο - Κυριακή

image
https://datalink.com.gr/wp-content/themes/hazel/
https://datalink.com.gr/
#d8d8d8
style1
paged
Loading posts...
/var/www/vhosts/datalink.com.gr/datalink.com.gr/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off