Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

2004 Η αναβάθμιση των γραφείων.

Μόλις 2 χρόνια από την ίδρυση της εταιρείας μας ήταν αρκετά, ώστε να αναπτυχθεί τόσο που οι ανάγκες για έναν ολοκαίνουριο και καλύτερο χώρο ήταν άμεσες. Όλος ο εξοπλισμός αναβαθμίστηκε και τα νέα γραφεία στο Γαλάτσι ήταν γεγονός !

2005 Η νέα στρατηγική συνεργασία.

Το 2005 η εταιρεία μας σύναψε συνεργασία με μία νεοανερχόμενη αλλά ωστόσο πολλά υποσχόμενη εταιρεία στα επιχειρησιακά λογισμικά, την SoftOne Technologies ΑΕ. Η DataLink αποτέλεσε έναν από τους πρώτους συνεργάτες της SoftOne. Τα νέας γενιάς σύγχρονα λογισμικά της SoftOne έδωσαν την ευκαιρία στη εταιρεία μας να αναβαθμίσει περαιτέρω και να εμπλουτίσει ακόμη περισσότερο το ανθρώπινο δυναμικό της, τόσο σε ικανότητες όσο και αριθμητικά, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους πελάτες μας να έχουν ακόμη καλύτερη και ποιοτικότερη πληροφόρηση και υποστήριξη.

2010 Η συγχώνευση

Το 2010 πραγματοποιήθηκε μία εξαιρετική σύμπραξη δυνάμεων πολλά υποσχόμενη. Παράλληλα η έδρα της DataLink μεταφέρθηκε και αναβαθμίστηκε εκ νέου σε μεγαλύτερο χώρο με νέα γραφεία και εξοπλισμό.

2013 Η DataLink, κορυφαίος συνεργάτης.

Η DataLink έχοντας ένα έμπειρο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό στον τομέα της μηχανοργάνωσης και των τεχνολογικών καινοτομιών κατάφερε να γίνει ένας από τους κορυφαίους συνεργάτες της Softone, κατέχοντας μία θέση στην πρώτη πεντάδα πανελληνίως σε ενότητες πιστοποιήσεων.

2015 Η ταχύτατη ανάπτυξη της εταιρείας.

Με τις απαιτήσεις να αυξάνονται συνεχώς και τη συμπλήρωση νέων πελατών στη λίστα της Datalink, η προσθήκη ανθρώπινου δυναμικού ήταν απαραίτητη και επιβεβλημένη. Γρήγορα τα νέα μέλη προστέθηκαν στην οικογένεια της DataLink, διευρύνοντας τις δυνατότητες δημιουργίας νέων λύσεων, μέσω μιας πλουραριστικής οπτικής με άμεση επικοινωνία και υποστήριξη προς τους πελάτες.

2016 Αγγίζοντας την κορυφή

Κερδίζουμε επάξια τη δεύτερη θέση συνεργατών της Softone στις πιστοποιήσεις, επιβραβεύοντας έτσι, τους κόπους και τη σκληρή δουλειά που καταβάλλουμε όλα αυτά τα χρόνια, αποκτώντας ακόμη μεγαλύτερη εμπειρία και εξειδίκευση στο χώρο.

2017 Στην κορυφή

Η DataLink βραβεύεται με την διάκριση “Excellence in Customer Service” στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ίδρυμα Στάυρος Νιάρχος. Η διάκριση αυτή προήλθε απο στα αποτελέσματα σχετικής έρευνας που πραγματοποίησε η Softone στο σύνολο της εγκατεστημένης βάσης των πελατών της.

2021 Τα νέα γραφεία

 Ολοκληρώνεται η μεταφορα της DataLink σε έναν νέο μοντέρνο και άνετο χώρο προκειμένου να καλύψει τις αυξανόμενες ανάγκες της εταιρείας μας. Επισκεφτείτε τα νέα γραφεία μας στην οδό Κουρτίου 11-15 στο Γαλάτσι.

2102136377

Δευτέρα - Παρασκευή

Κουρτίου 11-15, Γαλάτσι

Copyright © 2021 Datalink. All rights reserved

info@datalink.com.gr

Σάββατο - Κυριακή

image
https://datalink.com.gr/wp-content/themes/hazel/
https://datalink.com.gr/
#d8d8d8
style1
paged
Loading posts...
/var/www/vhosts/datalink.com.gr/datalink.com.gr/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off