ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

ΛΥΣΕΙΣ

ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

Λειτουργία ανάθεσης εργασιών, ή και προγραμματισμένων επισκέψεων τεχνικών με άμεση ενημέρωση των πελατών σας μέσω email, ή SMS. Αυξήστε την παραγωγικότητά σας και ταυτόχρονα βελτιώστε την εξυπηρέτηση που προσφέρετε στους πελάτες σας.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ

Αποφύγετε τις καθυστερήσεις, τα περιττά έξοδα και τα σφάλματα καταγραφής. Με την τήρηση προφίλ και ιστορικού κάθε πελάτη μπορείτε να διαχειρίζεστε ταχύτατα και αναλυτικά κάθε ενοικίαση, εγκατάσταση, ή επισκευή.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ

Για όλες τις συσκευές, εξαρτήματα, ανταλλακτικά και εργασίες που είναι καταγεγραμμένα στο σύστημά σας. Μη χάνετε χρόνο ψάχνοντας εάν υπάρχει ενεργή εγγύηση υπολογίζοντας μόνοι σας ημερομηνίες. Έχοντας ως εργαλείο τα αυτοματοποιημένα συστήματα ελέγχου εγγυήσεων της SoftOne, απλά ξεκινήστε την εργασία σας.

ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥ

Κάνετε τις διαδικασίες των τεχνικών σας πιο εύκολες και γρήγορες συμπληρώνοντας ένα ηλεκτρονικό δελτίο επίσκεψης μέσω ενός tablet, ή smartphone και βελτιώστε ουσιαστικά την οργάνωση του τεχνικού τμήματος της εταιρείας σας. Απεριόριστα πεδία στις φόρμες συμπλήρωσης δελτίων επίσκεψης.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΛΕΓΧΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΩΝ

Προλάβετε δυσλειτουργίες και βλάβες και οργανώστε σωστά τον πολύτιμο χρόνο του τεχνικού σας τμήματος με δυνατότητες εισαγωγής και ελέγχου των προγραμματισμένων εργασιών από τους προϊσταμένους σας και ανάθεσης προτεραιοτήτων στους τεχνικούς. Απεριόριστα πεδία στις φόρμες συμπλήρωσης δελτίων επίσκεψης από τους τεχνικούς για τις εργασίες που έγιναν μετά τον έλεγχο, ή την συντήρηση.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ

Διαχειριστείτε τις εγκαταστάσεις των πελατών σας (πχ. hardware, software, μηχανημάτων, οχημάτων, κλπ.) για να έχετε ολοκληρωμένη εικόνα της τρέχουσας κατάστασης, του ιστορικού των κινήσεων, των επισκευών, των συντηρήσεων κι όλων των υπηρεσιών που πραγματοποιήθηκαν. Απεριόριστες δυνατότητες καταχώρησης και διαχείρισης οποιουδήποτε τύπου συμβολαίου, όπως συμβάσεων συντήρησης, συμβολαίων υποστήριξης, σύμβασης προαγοράς ωρών, κλπ.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

Διαχειριστείτε τα έργα των πελατών σας μέσα από ένα ολοκληρωμένο σύστημα με απεριόριστη ανάλυση σε υποέργα. Πλήρη παρακολούθηση οικονομικών και πληροφοριακών στοιχείων, προϋπολογιστικά και απολογιστικά. Παρακολουθείστε τα μέσα (resources) που απαιτούνται για την κάθε δραστηριότητα (φάση) έργου, καθώς και των ενεργειών που θα πραγματοποιηθούν. Χρονοπρογραμματισμός των στοιχείων αυτών και αποτύπωση τους σε διάγραμμα Gantt και ημερολόγια έργων. Στατιστική απεικόνιση των οικονομικών αποτελεσμάτων (έσοδα-έξοδα-εισπράξεις-πληρωμές-κόστος πωληθέντων-αξία πωλήσεων-μικτό κέρδος) ανά έργο, υποέργο, δραστηριότητα (φάση) έργου ή και συγκεντρωτικά.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Περιέχει απλούς και εύχρηστους μηχανισμούς διαχείρισης προδιαγραφών παραγωγής με δυνατότητα παρακολούθησης των συμπαράγωγων προϊόντων και των υποπροϊόντων, καθώς και των εντολών και των παραστατικών παραγωγής σε όλες τις φάσεις και τις επεξεργασίες τους. Περιλαμβάνει την διαχείριση της φύρας με την κατανομή της φυσικής απογραφής, τη δημιουργία πρότασης παραγωγής μέσω του καθορισμού ελαχίστων και μεγίστων αποδεκτών υπολοίπων αποθήκης, την άμεση πληροφόρηση για τις απαιτήσεις αναλώσεων βάσει εντολών παραγωγής ή βάσει παραγγελιών, τη δυνατότητα ομαδοποίησης κοστολογικών στοιχείων (εργατικά, βιομηχανικά έξοδα) και παρακολούθησης του συνολικού κόστους παραγομένου προϊόντος.

ΧΡΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ

Για να διαχειρίζεστε σωστά όλες τις εργασίες του ανθρώπινου δυναμικού σας και να επωφεληθείτε από τη μέγιστη απόδοσή τους.

BUSINESS SOFTWARE SOLUTIONS

null

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΑΝΑΦΟΡΕΣ

Πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την επιχείρησή σας έχοντας ως σύμβουλο έναν απεριόριστο αριθμό από ειδικά διαμορφωμένες δυναμικές αναφορές σε πραγματικόχρόνο ! Δυνατότητα εξαγωγής τους σε οποιαδήποτε μορφή χρειάζεστε (word, excel, pdf, εκτυπωτή, κλπ.).

null

ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ

Δώστε πρόσβαση στους ανθρώπους της επιχείρησής σας σύμφωνα με τους φυσικούς τους ρόλους και τις αρμοδι-ότητές τους. Με εργαλεία ελέγχου και διαβάθμισης δικαιωμάτων, ο κάθε χρήστης αποκτά πρόσβαση μόνο στις διαδικασίες που τον αφορούν, όπως και στα δεδομένα που του επιτρέπονται να παρακολουθεί.

null

CRM

Καταγράψτε οποιαδήποτε αλληλεπίδραση με τους πελάτες, τους προμηθευτές και όλα τα πρόσωπα που συσχετίζονται με την εταιρεία σας. Δώστε πλήρη υποστήριξη στις Πωλήσεις, στο Marketing, στο customer support και σε όλα τα τμήματα front-office της επιχείρησής σας.

ΜΕΙΩΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΕΡΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ
ΤΑΧΥΤΕΡΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ
ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

 • null

  Softone Prime Plus

  Η επιλογή του Prime Plus ως πακέτο σας δίνει τη δυνατότητα διαχείρισης της επιχείρησης σας σε βασικούς τομείς όπως, διαχείριση του stock, βασικές λειτουργίες CRM και χρηματοοικονομική διαχείριση.

 • null

  Softone 300

  Το Value είναι η κίνηση για τον επαγγελματία που επιθυμεί να οργανώσει και να χτίσει το δικό του πακέτο υπηρεσιών από μια μεγάλη γκάμα επιλογών και να επιφέρει το μέγιστο πιθανό κέρδος.

 • null

  Softone Value Plus

  Κάντε τη κίνηση για το Value Plus πακέτο της Softone. Ένα βήμα πριν το απόλυτο ERP. Εκμεταλλευτείτε τη πλήρη διαχείριση του stock, το ολοκληρωμένο CRM και οργανώστε την εμπορική σας δραστηριότητα.

2102136377

Δευτέρα - Παρασκευή

Κουρτίου 11-15, Γαλάτσι
Copyright © 2021 Datalink. All rights reserved
info@datalink.com.gr

Σάββατο - Κυριακή

image
https://datalink.com.gr/wp-content/themes/hazel/
https://datalink.com.gr/
#d8d8d8
style1
paged
Loading posts...
/var/www/vhosts/datalink.com.gr/datalink.com.gr/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off