SERVICE

ΛΥΣΕΙΣ

ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ

Για όλες τις συσκευές, εξαρτήματα, ανταλλακτικά και εργασίες που είναι καταγεγραμμένα στο σύστημά σας. Μη χάνετε χρόνο ψάχνοντας εάν υπάρχει ενεργή εγγύηση υπολογίζοντας μόνοι σας ημερομηνίες. Έχοντας ως εργαλείο τα αυτοματοποιημένα συστήματα ελέγχου εγγυήσεων της SoftOne, απλά ξεκινήστε την εργασία σας.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ SERIAL NUMBERS

Παρακολούθηση σειριακών αριθμών σε όλες τις διακινήσεις, καθώς και ολοκληρωμένη διαχείριση διαδικασιών «service πάγκου». Παρέχεται επίσης η δυνατότητα χρήσης Φακέλου Υπηρεσιών (ή «Εντολής Εργασίας») για την παραλαβή ειδών, έλεγχο ισχύος εγγύησης, τοποθέτηση ανταλλακτικών και εκτέλεση εργασιών, καθώς και πλήρως αυτοματοποιημένες διαδικασίες έκδοσης παραστατικών κατά το πέρας της επισκευής. Επίσης, περιλαμβάνει αρχείο Υπηρεσιών διακεκριμένο του αρχείου υλικών αποθήκης με ειδική διαχείριση πρότυπου κόστους, καθώς και χρήση ανθρώπινων πόρων (τεχνικών) σε όλες τις πράξεις της εφαρμογής.

ΚΑΡΤΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΩΝ

Έχετε μεγάλο φόρτο εργασίας και γίνεται όλο και πιο δύσκολο να θυμάστε τις επισκευές που έχουν γίνει και σε ποιον πελάτη αντιστοιχούν; Αφαιρέστε τις ταινίες και τα χαρτάκια που είναι στοιβαγμένα στα γραφεία, ή τις συσκευές. Εκδόστε κάρτα για κάθε επισκευή με λεπτομερή πληροφόρηση όλων των υπηρεσιών και των ανταλλακτικών. Διευκολύνετε όχι μόνο εσάς, αλλά και τους πελάτες σας, μειώνοντας έτσι τον χρόνο αναμονή τους.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ SERVICE ΠΑΓΚΟΥ

Καιρός να δώσετε μια πλήρη αυτοματοποίηση στη διαχείριση των εργασιών σας, με σειρές προτεραιότητας επισκευών, πληροφόρηση των αποθεμάτων των ανταλλακτικών, έλεγχο εγγύησης και διαδικασίες παραλαβής από τους πελάτες σας.

ΧΡΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ

Για να διαχειρίζεστε σωστά όλες τις εργασίες του ανθρώπινου δυναμικού σας και να επωφεληθείτε από τη μέγιστη απόδοσή τους

BUSINESS SOFTWARE SOLUTIONS

null

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΩΝ

Με το πέρας κάθε ολοκληρωμένης εργασίας και με ένα μόνο κλικ, όλα τα απαραίτητα παραστατικά του φακέλου υπηρεσιών είναι εκτυπωμένα και έτοιμα για παράδοση στον πελάτη με την ανάλυση περιεχομένων που εσείς
επιθυμείτε.

null

CRM

Καταγράψτε οποιαδήποτε αλληλεπίδραση με τους πελάτες,τους προμηθευτές και όλα τα πρόσωπα που συσχετίζονται με την εταιρεία σας. Δώστε πλήρη υποστήριξη στις Πωλήσεις, στο Marketing,
στο customer support και σε όλα τα τμήματα
front-office της επιχείρησής σας.

null

ΑΠΟΣΤΟΛΗ NEWSLETTER ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ

Φτιάξτε τη δική σας καμπάνια και κεντρίστε το ενδιαφέροννέων πελατών χωρίς επιπλέον κόστος για το προϋπολογισμό σας, ή το περιβάλλον.

ΜΕΙΩΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΕΡΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ
ΤΑΧΥΤΕΡΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ
ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

 • null

  Softone Prime Plus

  Η επιλογή του Prime Plus ως πακέτο σας δίνει τη δυνατότητα διαχείρισης της επιχείρησης σας σε βασικούς τομείς όπως, διαχείριση του stock, βασικές λειτουργίες CRM και χρηματοοικονομική διαχείριση.

 • null

  Softone Value

  Κάντε τη κίνηση για το Value Plus πακέτο της Softone. Ένα βήμα πριν το απόλυτο ERP. Εκμεταλλευτείτε τη πλήρη διαχείριση του stock, το ολοκληρωμένο CRM και οργανώστε την εμπορική σας δραστηριότητα.

 • null

  Softone Value Plus

  Κάντε τη κίνηση για το Value Plus πακέτο της Softone. Ένα βήμα πριν το απόλυτο ERP. Εκμεταλλευτείτε τη πλήρη διαχείριση του stock, το ολοκληρωμένο CRM και οργανώστε την εμπορική σας δραστηριότητα.

2102136377

Δευτέρα - Παρασκευή

Κουρτίου 11-15, Γαλάτσι

Copyright © 2021 Datalink. All rights reserved

info@datalink.com.gr

Σάββατο - Κυριακή

image
https://datalink.com.gr/wp-content/themes/hazel/
https://datalink.com.gr/
#d8d8d8
style1
paged
Loading posts...
/var/www/vhosts/datalink.com.gr/datalink.com.gr/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off